Introduksjons tilbud
Personlig Trening

PT-Intro

5 timer

* GRATIS oppstartsamtale
* 55 min trening
* Ingen videre forpliktelser

Nok 3990,-

Personlig Trening

Vi er profesjonelle personlige trenere med et brennende engasjement for å skape treningsglede, motivasjon og resultater for våre kunder. Hos oss er det ingen krav til dress-code, form eller styrke. Vi har som mål og alltid levere PT-timer av høy kvalitet. Vi setter opp nivå og mål for treningen sammen med deg, og er opptatt av et personlig og tett samarbeid.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vektreduksjon

Det å ta steget inn i et treningssenter når man føler seg dårlig trent og overvektig kan være en stor utfordring for mange. Vi har et miljø og god kompetanse for og hjelpe deg i gang. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

Styrke & Utholdenhet

Funksjonell styrke og utholdenhet er viktig for generell helse og kvalitativ livsglede. Uansett nivå, målsetning, erfaring og utfordring du måtte ha... Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

Kostholdsveiledning

To av de viktigste forutsetningene for å lykkes med trening er søvn og kosthold. Søvn kan vi ikke direkte gjøre noe med men med sunt kosthold og riktig aktivitet sover vi bedre. Vi hjelper deg gjerne med kostholdsveiledning. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

Fleksibilitet & Mobilitet

God generell fleksibilitet og mobilitet er en forutsetning for å trene og prestere uten smerter og skader. Vi har kompetansen om du har spesielle behov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

Rehap & Prehab

Har du spesielle behov for opptrening eller rehabilitering har vi flere trenere med god erfaring og kompetanse på dette. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

Bruk av Personlig Trener i Norge har eksplodert de siste 3-5 årene og i dag finner vi alle gruppe mennesker som bruker PT. Vår yngste og eldste kunde på Fornebu PT-Studio er henholdsvis 14 og 84 år, der i mellom har vi alle aldersgrupper med ulike trenings erfaringer. Det er ikke lenger slik at PT er forbeholdt de suksessrike businessmenn og toppidrettsutøvere. Hos oss ønsker vi at ALLE skal føle seg velkomne og føle trygghet i et miljø som mange opplever litt overveldende og skremmende.

“Jeg lærer noe nytt nesten hver gang jeg trener med Andre. Jeg begynte å trene styrke etter en periode med mye ryggplager og mange kiropraktortimer. Da hadde jeg trent gruppetimer på treningssenter og løpt regelmessig i mange år. Men med mye stillesittende jobb og lite struktur på treningen var progresjonen begrenset og ryggplagene ble en stadig større begrensning. At det var tung styrketrening som skulle til for å bli bedre, måtte Andre bruke litt tid på å overbevise meg om. Nå vet jeg at han har rett. Ikke bare holder det ryggen i sjakk, det er utrolig motiverende for all annen trening. Å lære god teknikk og bli utfordret på mål, gir resultater og mestringsfølelse. Det tar jeg med meg også på andre områder, både i trening og på jobb. Treningen med Andre blir aldri kjedelig. En på alle måter god investering!“
Elin Westvik Andresen
Trener med André
“Som voksen mann med «kontorkropp» og det som naturlig følger av slitasje med årene er det viktig for meg at trening og øvelser blir lagt opp og tilpasset mine fysiske forutsetninger. Mitt mål er å trene, og å bli trent, slik at jeg kan fungere best mulig i jobb og fritid. Petra har lagt opp min trening basert på sin egen analyse og det jeg har fortalt henne om mine behov. Ble operert for cox artrose i 2014 og har trent med Petra siden mars 2015. Et variert treningsprogram med fokus på å styrke kjernemuskulatur, og ikke minst at øvelsene utføreres riktig, gjør at jeg fungerer slik jeg har som målsetting. Petra følger opp og opptrer med høy grad av profesjonalitet i alle aspekter i sin trenergjerning, hun anbefales uavhengig hvilket nivå man ønsker å trene på.”
Claus Christophersen
Trener med Petra

Online Booking